Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

9 Ιδέες για βραδινά χτενίσματα που μαγνητίζουν


Τα βραδινά χτενίσματα είναι επίσημα χτενίσματα που επιλέγονται συνήθως για μια σημαντική κοινωνική εκδήλωση όπως για παράδειγμα ένας γάμος, μια δεξίωση, κ.τ.λ. Μερικές γυναίκες βέβαια επιλέγουν ένα βραδινό χτένισμα ακόμα και για μια νυχτερινή έξοδο ή για ένα πάρτι. Όπως και να έχει, μια γυναίκα που επιλέγει ένα βραδινό χτένισμα από τα χέρια κάποιου ειδικού σίγουρα κλέβει την παράσταση. Σε προηγούμενο άρθρο του ηλεκτρονικού περιοδικού Δυναμική Γυναίκα παρουσιάσαμε 5 υπέροχα εντυπωσιακά χτενίσματα που δεν θα μείνουν απαρατήρητα, ενώ σε άλλο άρθρο δώσαμε ορισμένες πολύ χρήσιμες πληροφορίες γιαχτενίσματα - κουρέματα ανάλογα με το σχήμα προσώπου. Στο άρθρο αυτό παρουσιάζουμε 9 βραδινά χτενίσματα που κυριολεκτικά μαγνητίζουν. Απολαύστε τα...

 



Βραδινό χτένισμα 1: Κύμα στις άκρες

Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Μήκος μαλλιών: μακριά
Χρώμα μαλλιών: ανοιχτό ξανθό
Πρόκειται για ένα πολύ εντυπωσιακό χτένισμα για μακριά μαλλιά. Το χτένισμα αυτό κάνει χωρίστρα στη μια πλευρά του κεφαλιού. Τα μαλλιά στη βάση τους είναι ίσια, ενώ από ένα σημείο και μετά γίνονται κυματιστά. Τα κύματα είναι πραγματικά υπέροχα και πρωτότυπα. Το χρώμα τους είναι ανοιχτό ξανθό, γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν από μακριά. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για γυναίκες που θέλουν να κάνουν εντύπωση και να μαγνητίσουν τα βλέμματα.

Βραδινό χτένισμα 2: Κύματα παντού

Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Μήκος μαλλιών: μακριά
Χρώμα μαλλιών: μπρονζέ
Πολύ εντυπωσιακό και πρωτότυπο χτένισμα με κύματα. Τα κύματα που σχηματίζουν τα μαλλιά είναι τόσο αρμονικά λες και έχουν γίνει με χάρακα. Το κύμα ξεκινάει από τη βάση των μαλλιών και καταλήγει έως την άκρη. Η καμπυλότητα του κύματος αλλάζει διαδοχικά κάθε λίγα εκατοστά. Έτσι ... η καμπύλη που σχηματίζουν τα μαλλιά μια στρέφει τα κοίλα προς τα μέσα και μια προς τα έξω. Πρόκειται για μια τέλεια ημιτονοειδή καμπύλη. πραγματικά υπέροχο. Η απόχρωση των μαλλιών (μπρονζέ) έρχεται να δώσει ακόμα περισσότερη έμφαση σε αυτό το είδη καταπληκτικό χτένισμα.

Βραδινό χτένισμα 3: Ασύμμετρο look

Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Μήκος μαλλιών: μεσαία
Χρώμα μαλλιών: ανοιχτό ξανθό
Πρόκειται για ένα ασύμμετρο look για μεσαίου μήκους μαλλιά που προσδίδει στην γυναίκα έντονη θηλυκότητα και ένα ασυμβίβαστο στιλ. Το χτένισμα αυτό θυμίζει ρετρό χτενίσματα παλαιότερων δεκαετιών από γυναίκες σταρ του hollywood. Είναι λαμπερό, έχει έντονο στιλ και παραπέμπει σε εκρηκτική προσωπικότητα. Η απόχρωση του ανοιχτό ξανθού, κάνει τα μαλλιά ακόμα πιο λαμπερά με αποτέλεσμα να ξεχωρίζουν από μακριά.

Βραδινό χτένισμα 4: κλασικό κοντό look


Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Μήκος μαλλιών: κοντά
Χρώμα μαλλιών: ανοιχτό ξανθό
Αν έχετε κοντά μαλλιά τότε ίσως ήρθε η ώρα να επιλέξετε αυτό το ασύμμετρο βραδινό χτένισμα για κοντά μαλλιά. Αυτό το χτένισμα, με χωρίστρα στη μία πλευρά, θυμίζει αγορέ χτένισμα της δεκαετίας του 80, ωστόσο σε μια γυναίκα με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου μπορεί να μετατραπεί σε .... "πόλο έλξης ματιών και βλεμμάτων". Άλλωστε τα κοντά αγορέ μαλλιά ταιριάζουν μόνο σε γυναίκες με γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Όλες οι υπόλοιπες καλά είναι να τα αποφύγετε. Όσον αφορά την απόχρωση, το ανοιχτό ξανθό τους δίνει ακόμα μεγαλύτερη φωτεινότητα γεγονός που τα κάνει να ξεχωρίζουν μέσα στη νύχτα από μακριά.

Βραδινό χτένισμα 5: με φράντζα

Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Μήκος μαλλιών: μακριά
Χρώμα μαλλιών: μαύρα
Πρόκειται για ένα αρκετά κλασικό χτένισμα με φράντζα που θυμίζει την αρχαία βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα. Στις μέρες μας, το στιλ αυτό συναντάται πολύ συχνά σε χώρες τις Άπω  ανατολής συνήθως από γυναίκες νεαρής ηλικίας. Το χτένισμα αναδεικνύει έντονα το πρόσωπο και για αυτό θα πρέπει να το επιλέξουν μόνο γυναίκες που θεωρούνται ότι έχουν εξαιρετικά γλυκά χαρακτηριστικά προσώπου. Οι αποχρώσεις που ταιριάζουν περισσότερο σε αυτού του είδους τα χτενίσματα είναι αποχρώσεις του μαύρου και του καστανού.

Βραδινό χτένισμα 6: με κότσο σινιόν

Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Μήκος μαλλιών: μακριά ή μεσαία
Χρώμα μαλλιών: μαύρα
Άλλο ένα πολύ ωραίο χτένισμα που κυριολεκτικά μαγνητίζει. Για το χτένισμα αυτό απαιτείται να έχετε μακριά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Αυτά τα χτενίσματα προσδίδουν στη γυναίκα έντονο αισθησιασμό. Πρόκειται για ένα χτένισμα που είναι σχετικά εύκολο να γίνει σε σύγκριση βέβαια με άλλα χτενίσματα που απαιτούν πολύ προσπάθεια. Τα χτενίσματα με "κότσο σινιόν" είναι διακριτικά, εκπέμπουν μια ερωτική αύρα παλιών ρομαντικών ταινιών και δίνουν της αίσθηση ενός εκλεπτυσμένου γούστου. Η απόχρωση του μαύρου σε αυτό το χτένισμα τους προσδίδει κύρος και έντονο δυναμισμό.

Βραδινό χτένισμα 7: ασύμμετρο φιλαριστό

Μήκος μαλλιών: καρέ
Χρώμα μαλλιών: καστανά με ξανθές άκρες
Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Πρόκειται για ένα φιλαριστό χτένισμα για μαλλιά μήκους καρέ με ασύμμετρο στιλ που είναι μαγνήτης βλεμμάτων. Το στιλ είναι αρκετά εντυπωσιακό και δίνει την αίσθηση μιας επαναστατικής γυναίκας που δύσκολα συμβιβάζεται. Η απόχρωση αυτού του χτενίσματος είναι το καστανό στη βάση, ενώ στις άκρες το χρώμα ανοίγει προς το ξανθό για να δώσει περισσότερη φωτεινότητα. Οι γυναίκες που το επιλέγουν, συνήθως δεν συμβιβάζονται με τα κλασικά και συνηθισμένα χτενίσματα.

Βραδινό χτένισμα 8: με κότσο



Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Μήκος μαλλιών: μακριά
Χρώμα μαλλιών: καστανόξανθα
Άλλο ένα πολύ ωραίο βραδινό χτένισμα που εντυπωσιάζει. Στο χτένισμα αυτό τα μαλλιά πιάνονται στο πίσω μέρος του κεφαλιού με κότσο. Πρόκειται για ένα σχετικά γρήγορο στην προετοιμασία look. Το χτένισμα αυτό είναι κατάλληλο για μακριά μαλλιά ή για μεσαίου μήκους προς μακριά. Η απόχρωση είναι καστανόξανθη, ωστόσο θα λέγαμε ότι και το καστανό μπορεί να ταιριάξει αρκετά καλά. 

Βραδινό χτένισμα 9: ατημέλητο look

Μήκος μαλλιών: μακριά
Χρώμα μαλλιών: καστανά
Βραδινά χτενίσματα
φώτο:Yuri Hahhalev
Αυτό το βραδινό χτένισμα  διακρίνεται από έντονη επαναστατικότητα, μη συμβιβαστικές τάσεις και εκρηκτικότητα. Το ατημέλητο look που προσδίδει στη γυναίκα την κάνει να νιώθει αρκετά εντυπωσιακή, ενώ παράλληλα θα λέγαμε ότι ένα τέτοιο look ξεχωρίζει εύκολα από το πλήθος. πρόκειται για ένα χτένισμα που κυριολεκτικά μαγνητίζει. Η απόχρωση αυτού του χτενίσματος είναι το καστανό, ωστόσο αν θέλετε να δώσετε λίγη περισσότερη φωτεινότητα μπορείτε να επιλέξετε και καστανόξανθες αποχρώσεις.

Πηγή: http://www.dynamikhgynaika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: