Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Μαρία Γεωργάκη : Η σύντροφος του Παντελίδη τα εξώδικα και η στεναχώρια!




Δεν είναι και λίγο πράγμα ξαφνικά να σε ψάχνουν όλοι. Δεν είναι
και λίγο να βλέπεις την εικόνα σου να φιγουράρει σε sites και εφημερίδες. Η Μαρία Γεωργάκη, η σύντροφος του Παντελή Παντελίδη βρέθηκε δύο μέρες τώρα στο μάτι του κυκλώνα. Και όχι τυχαία. Υπάρχει μεγάλη περιέργεια  για την προσωπική ζωή του νεαρού καλλιτέχνη και το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον είναι δικαιολογημένο...


...Έλα όμως που το κορίτσι δεν ήταν έτοιμο γι΄αυτό. Αποτέλεσμα; Να έχει στεναχωρηθεί πολύ, να νιώθει προδομένη και να ανησυχεί. Αυτός είναι και ο λόγος που χθες αποκάλυψε σε φίλους την πρόθεσή της να στείλει εξώδικα. Στο τέλος της ημέρας όμως το μετάνιωσε. Αποφάσισε να σταματήσει να εκθέτει τον εαυτό της στα μπουζούκια και σε δημόσιες εμφανίσεις για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.



Εντυπώσεις που θα κάνουν κακό στην εικόνα του Παντελή Παντελίδη. Για να δούμε…θα το τηρήσει; Πληροφορίες αναφέρουν πώς το κορίτσι μπορεί να δουλεύει ως Barwoman μπορεί να γνωρίζει πολύ κόσμο αλλά με την συγκυρία αυτή αποφάσισε να κάνει ένα μεγάλο ξεκαθάρισμα στους «κολλητούς» της. Άλλωστε η ζήλεια και ο φθόνος είναι στοιχεία που αναδύονται όταν κάποιος προβάλλεται. Και τα εισπράττει κανείς όταν ξεχωρίζει. Καλώς ήρθες Μαρία στον κόσμο του θεάματος!





Πηγή:Nassos blog

Δεν υπάρχουν σχόλια: